Certified sustainable seafood Certified sustainable seafood Certified sustainable seafood

PESCUITUL DURABIL: PROTEJĂM RESURSELE PENTRU GENERAȚII VIITOARE

Pentru noi, la Sheba®, e foarte important să oferim mâncare delicioasă prietenilor noștri felini, dar într-un mod responsabil, din stadiul de aprovizionare a materiilor prime până în cel de producție. Credem că mâncarea cu adevărat bună ține de prepararea pricepută, dar și de ingredientele alese cu grijă. Certified sustainable seafood Pentru a ne sprijini în demersul nostru de dezvoltarea durabilă, am încheiat un parteneriat cu Marine Stewardship Council, o organizație internațională non-profit care recunoaște și răsplătește eforturile de protejare a oceanelor și ocrotire a vieții marine pentru viitor. Când vezi eticheta MSC cu peștele albastru pe produsele Sheba®, poți fi sigur că tot conținutul de pește vine din surse durabile, ușor de trasat.

Meniul Sheba®: Pește pescuit responsabil

În prezent, 83%* din rețetele Sheba® pe bază de pește prezintă eticheta MSC.
SHEBA® folosește 100% pește provenit din surse sustenabile.

Ceea ce înseamnă hrană excelentă pentru pisici, dar produsă responsabil, pentru a fi și pe placul tău, și al pisicii tale.

Certified sustainable seafood

CE ESTE
PESCUITUL
DURABIL?

Când vezi eticheta MSC blue fish pe un produs, poți fi sigur că este:

Provenit dintr-o sursă durabilă certificată – Fiecare pescărie certificată MSC a fost evaluată independent în privința impactului pe care-l are asupra populației de pește sălbatic și asupra ecosistemului din care face parte.

Manevrat cu grijă – Pe tot parcursul lanțului de distribuție, din ocean până în farfurie, peștele și fructele de mare certificate MSC sunt separate de cele necertificate. Și sunt etichetate cu atenție, pentru a putea fi trasate înapoi către o pescărie responsabilă.

De încredere – Testele regulate de ADN au arătat că produsele etichetate MSC sunt etichetate corect. Așa că poți avea încredere că peștele este așa cum scrie pe ambalaj sau în meniu.

Credibil – De peste 20 de ani, MSC lucrează cu oameni de știință, pescării, crescători de fructe de mare și companii, pentru a-și dezvolta standardele ridicate și pentru a promova pescuitul durabil. Organizația MSC este recunoscută atât de către Organizația pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite, cât și de către Inițiativa Globală pentru Exploatarea Durabilă a Resurselor Marine.

*% din produsele Sheba® pe bază de pește din Europa, care poartă emblema MSC

DESCOPERĂ TOATE PRODUSELE DELICIOASE DIN MENIUL SHEBA®, CERTIFICATE DE MSC

PEȘTELE MARS: SUSTENABILITATE

Peștele și fructele de mare reprezintă o parte importantă din dieta oamenilor și animalelor de companie din întreaga lume. Aici, la Mars, ne angajăm să cercetăm și să implementăm practici tot mai variate și mai responsabile de exploatare a acestor resurse, cu grijă față de viitor, pentru a putea să vă oferim produse bazate pe pește într-un mod sănătos pentru oameni, animăluțe și mediul înconjurător.

EXPLOREAZĂ MAI DEPARTE

PLANUL MARS: „RESPONSABILI ÎNTR-O GENERAȚIE”

Lumea se confruntă cu schimbări importante. Sărăcie, secetă, schimbări climatice și alte probleme sociale sau ecologice îngrădesc potențialul oamenilor, al comunităților și companiilor. Descoperă modul în care Mars abordează aceste provocări.

EXPLOREAZĂ MAI DEPARTE